TENA, voor het beste incontinentiemateriaal 

Geconfronteerd worden met urineverlies is behoorlijk vervelend. Niet alleen kan het leiden tot irritatie, daarnaast spreekt het voor zich dat ook je zelfvertrouwen er wellicht onder te lijden zal hebben. Gelukkig hoef je helemaal niet bij de pakken te blijven zitten. Voor het merk TENA geldt bijvoorbeeld dat ze door de jaren heen een geweldig productaanbod heeft gelanceerd boordevol met enkele van de beste incontinentiematerialen die er op de markt zijn terug te vinden. Op deze manier kan ook jouw leven meteen een stuk aangenamer en je zelfvertrouwen veel groter worden!

Voor wie is het TENA incontinentiemateriaal interessant?

Wanneer vrouwen voor de eerste keer geconfronteerd worden met urineverlies is het een vrij normale reactie om daarbij gebruik te maken van een inlegkruisje of maandverband. Dat dit eigenlijk vrij logisch is, is het gevolg van het feit dat een dergelijk maandverband doorgaans in de kast van elke vrouw is terug te vinden. Dat het gebruik ervan bij urineverlies voor de hand liggend lijkt betekent in de praktijk absoluut niet dat het ook interessant is, integendeel. 

TENA heeft ervoor gekozen om uit te pakken met een aanbod met speciaal incontinentiemateriaal net omwille van het feit dat een maandverband helemaal niet is bedoeld om urineverlies op te vangen. Dit zorgt ervoor dat ze veel minder goed het vocht absorbeert met alle vervelende gevolgen van dien. Het nat blijven van het inlegkruisje zou er dan ook zomaar binnen een mum van tijd voor kunnen zorgen dat je krijgt af te rekenen met vervelende huidirritaties. 

Waaruit bestaat het aanbod van TENA? 

Het assortiment met incontinentiemateriaal van het merk TENA is door de jaren heen meer dan behoorlijk uitgebreid. Dat heeft er concreet voor gezorgd dat ervoor eender welke vorm van incontinentie wel geschikte producten op de markt zijn terug te vinden. Is het bijvoorbeeld zo dat je voornamelijk na een bepaalde inspanning enkele druppels verliest? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat de inlegkruisjes van TENA voldoende zullen zijn. In het geval van mannen kan er dan gebruik worden gemaakt van de Level 1 producten. Is er sprake van druppels tot een scheutje urine of mogelijks meer? In dat geval wordt het aangeraden om te kijken in de richting van de Comfort producten van het merk. Hiervoor geldt overigens dat ze zowel geschikt zijn voor vrouwen als voor mannen. Ze zijn voor beide doelgroepen dan ook zeker interessant om te ontdekken.

Zowat het beste incontinentiemateriaal dat er bestaat

Het merendeel van de vrouwen (en eigenlijk tevens ook mannen) die geconfronteerd worden met incontinentie kiezen ervoor om gebruik te maken van de producten van het merk TENA. Dat is niet zomaar uit de lucht komen vallen, integendeel. Het moet immers gezegd dat dit merk er bekend om staat een ontzettend hoge kwaliteit aan de dag te kunnen leggen. Dit is het gevolg van jarenlang onderzoek en het vooral ook gedurende vele jaren verbeteren van hun kwaliteit. Ben jij dus ook één van de vele mensen die krijgt af te rekenen met incontinentie? Zou je daar dan ook bijgevolg graag wat aan willen doen? Dan zal je tot de vaststelling komen dat het zonder meer een interessante keuze kan zijn om te kiezen voor één van de producten uit het assortiment van TENA.