Pennen met opdruk als marketingmiddel

Als eigenaar van een bedrijf weet je dat marketing cruciaal is voor het succes van jouw onderneming. Maar welk marketingmiddel moet je nou gebruiken? De mogelijkheden zijn eindeloos, van flyers tot billboards en van social media tot traditionele advertenties. Maar soms is het juist goed om terug te gaan naar de basis en te kiezen voor een simpel, maar effectief marketingmiddel zoals pennen met opdruk. In deze blog vertellen we waarom pennen met opdruk juist zo’n goed marketingmiddel zijn.

1) Een pen is nuttig voor iedereen

Een pen is een gebruiksvoorwerp dat iedereen in het dagelijkse leven nodig heeft. Of het nou is om aantekeningen te maken, iets te ondertekenen of simpelweg om een boodschappenlijstje te schrijven, iedereen gebruikt een pen. Dat betekent dat jouw gepersonaliseerde pen met opdruk ook door veel mensen gebruikt zal worden, en zo zal zorgen voor meer zichtbaarheid van jouw merk.

2) Pennen zijn betaalbaar en gemakkelijk te verspreiden

De kosten voor het laten bedrukken van pennen zijn laag, en als je er genoeg bestelt, zijn ze ook gemakkelijk te verspreiden. Dit maakt het perfect als een weggevertje voor evenementen of beurzen. Jouw opdruk op een pen zal overal worden gezien, van kantoren tot openbare plekken en zelfs huishoudens. Zo kan jouw bedrijf op een laagdrempelige maar effectieve manier zijn naamsbekendheid vergroten.

3) Een pen is lang houdbaar

Een pen kan veel langer meegaan dan andere marketingmaterialen, zoals flyers of posters. Een pen kan voor langere tijd worden bewaard door de ontvanger en zelfs worden doorgegeven aan anderen, waardoor er veel meer mensen worden bereikt. Dit maakt jouw gepersonaliseerde pen met opdruk een duurzame marketinginvestering.

4) Een pen met opdruk is persoonlijk

Een persoonlijk geschenk wordt vaak meer gewaardeerd dan een algemeen geschenk. Daarom is het laten bedrukken van een pen met bijvoorbeeld de naam van de ontvanger of een persoonlijke boodschap een goede manier om een connectie te maken met je doelgroep. Het geeft de ontvanger het gevoel dat er moeite is gestoken in het geschenk en dat er aandacht voor hem/haar is.

5) Pennen met opdruk hebben hoge zichtbaarheid

Een pen wordt vaak meegenomen op reis en gebruikt in verschillende situaties. Dit maakt dat jouw opdruk op een pen overal gezien kan worden. Het hebben van jouw logo of bedrijfsnaam op de pen zorgt voor herkenning en vergroot zo de naamsbekendheid van jouw bedrijf.

Bron: bedrukken.nl

pennen met opdruk